Skip to main content

Jun.nl is Koppert Cress reseller

Waar gastronomie en tuinbouw elkaar ontmoeten met Combinaties
van natuurlijke smaak explosies.

Steak-Tartaar-Koppert-Cresse
Shiso Purple is zeer breed inzetbaar, met een hoog decoratief gehalte. In combinatie met bospaddenstoelen, kaas of bouillon komt de smaak tot zijn recht. Shiso Purple gecombineerd met rauwe vis is een aanrader.
Atsina Cress® is genoemd naar een indianenstam in Noord Amerika. Deze gebruikte de bladeren van de plant voor het maken van een warme drank, die hielp bij problemen met de luchtwegen (hier is echter geen wetenschappelijk bewijs voor) en bovenal nog lekker zoet smaakte ook.
Daikon cress@ De cress laat zich goed combineren met rauwe vissoorten zoals tonijn, zalm, makreel en haring. Door een gemengde salade geeft Daikon Cress® nét dat extraatje aan die salade.
Borage Cress leent zich uitstekend voor een combinatie met schaal- en schelpdieren of licht gegaarde, lauw gerookte vissoorten. Voor een combinatie met vlees of steak tartare is Borage Cress een echte aanrader.
Jun Groente en Fruit werkt trots samen met Koppert Cress, dé specialist in cressen en innovatieve microgroenten. Dankzij deze samenwerking kunnen wij een breed en exclusief assortiment cressen, eetbare bloemen en smaakmakers leveren die perfect aansluiten bij de wensen van chefs en keukens op hoog niveau.
Samen brengen we innovatie, smaak en presentatie naar een hoger plan – rechtstreeks op uw menukaart.

Wij hebben hier een kleine opsomming;

  • shiso purper

  • shiso green

  • atsina cress

  • affila cress

  • daikon cress

  • borage cress

  • zorri cress

https://www.koppertcress.com/nl