Waar gastronomie en tuinbouw elkaar ontmoeten met Combinaties van natuurlijke smaak explosies.

ACLLA CRESS
Aclla Cress heeft een frisse citrusachtige smaak.
ADJI CRESS
Adji Cress is een gewas dat zijn oorsprong vindt in het Verre Oosten, met name Japan, Zuid Korea en China.
PERSINETTE CRESS
Zeer bekende decoratieve smaakmaker, voor soepen, vlees, vis en gevogelte.
RUCOLACRESS
Past goed bij Asperge, Barbeque, Coquille St Jacques, Pasen, Wild, Paddenstoel, Mossel, Oester, Pompoen, Aardbei enTruffel.
Koppert Cress zijn natuurlijke plantjes/ kruiden met innovatieve ingrediĆ«nten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Cresse’s zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen, een ware smaak explosie.
https://www.koppertcress.com/nl